Logo da.boatexistence.com

Er passage til Indien glutenfri?

Indholdsfortegnelse:

Er passage til Indien glutenfri?
Er passage til Indien glutenfri?

Video: Er passage til Indien glutenfri?

Video: Er passage til Indien glutenfri?
Video: Германский веломотор MAW 1955 года! Разборка, обзор конструкции 2024, Juli
Anonim

Næsten alle forretter er naturligvis GF, og maden er virkelig god!

Er Passage to India-saucer glutenfri?

Du kan finde dem i Woolworths i øjeblikkelig risgang; sandsynligvis nogle hvor nær passagen til Indien saucer. Du kan også hente dem hos Coles. Selvfølgelig har Passage Foods en tendens til at mærke deres produkter, hvis de er glutenfri … Så jeg kontaktede dem, og de svarede og sagde, at ja, de er faktisk glutenfrie.

Hvilken indisk mad er naturligt glutenfri?

Karryretter, tandoori , tikka masala og mere!Heldigvis er det meste indisk mad naturligt glutenfri, da de vigtigste basisvarer omfatter ris, grøntsager og kød og indeholder bønner og bælgfrugter som kikærter og linser. Indiske madretter varierer fra region til region.

Er Passage to Asia glutenfri?

Alle vores produkter er glutenfrie uden kunstige farver og smagsstoffer, og du kan være sikker på, hvad du serverer din familie, da alt er lavet efter strenge produktionsstandarder.

Er Passage to India-saucer veganske?

Er produkterne Passage to India og Passage to Asia velegnede til veganere? Vi er glade for at kunne bekræfte, at følgende Passage Foods-saucer er veganske-venlige: Satay-røresauce, Teriyaki Chicken-stir-fry-sauce, koreansk BBQ-røresauce.

Anbefalede: