Logo da.boatexistence.com

Er naoshima et besøg værd?

Indholdsfortegnelse:

Er naoshima et besøg værd?
Er naoshima et besøg værd?

Video: Er naoshima et besøg værd?

Video: Er naoshima et besøg værd?
Video: Exploring Japan's FAMOUS Art Island 🇯🇵 | NAOSHIMA Travel Guide 2024, Kan
Anonim

Naoshima er en ø, der virkelig er værd at besøge, hvis du kan lide moderne kunst Der er virkelig meget kunst at se, og det hele er også tæt på hinanden. Jeg kunne virkelig godt lide Art House Project, fantastisk idé og projekt, og Chicu Art Museum (stor kunst i fantastisk arkitektur, stadig glad for at jeg har set det).

Hvor lang tid har du brug for i Naoshima?

Med hensyn til hvor længe man skal blive, mens det er muligt at besøge Naoshima, da en dagstur er muligt, ville det være ret forhastet – så vi anbefaler typisk at bruge mindst én eller to nætter på øen.

Hvor er Naoshima-øen, Japan?

Naoshima (直島, Naoshima) er en ø i Japans Seto Indlandshav, en del af Kagawa-præfekturet. Øen er bedst kendt for sine mange samtidskunstinstallationer og museer.

Hvordan rejser du rundt i Naoshima?

Kom omkring

De fleste turister kommer ind i Naoshima gennem Miyanoura Port på øens vestkyst. Miyanoura betjenes af færger til/fra Takamatsu, Uno og Inujima. Færgeterminalen ved Miyanoura Port fungerer som informationscenter og transportknudepunkt på øen. Det tilbyder også møntskabe og cykeludlejning.

Hvordan kommer du fra Naoshima til Tokyo?

Der er ingen direkte forbindelse fra Tokyo til Naoshima. Du kan dog tage toget til Okayama, tage turen til Okayama Sta., tage bussen til Uno Sta., tage turen til Uno og derefter tage færgen til Honmura.

Anbefalede: