Logo da.boatexistence.com

Hvorfor spiser rusten altid?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor spiser rusten altid?
Hvorfor spiser rusten altid?

Video: Hvorfor spiser rusten altid?

Video: Hvorfor spiser rusten altid?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Det var Pitts idé, at Rusty Ryan skulle spise hele tiden, Pitt regnede med, at da Ocean-banden havde så stram tidsplan, ville hans karakter være nødt til at få fat i fastfood, når han kunne. Den konstante snacking endte med at vise Rustys ubøjelighed.

Hvorfor spiser Brad Pitt i alle sine film?

Brad Pitt elsker at spise. Hvis du nogensinde har set ham i en film, så ved du allerede, at hans karakterer har en tendens til at snacke noget på et tidspunkt. … Pitt spiser i sine film fordi han kan lide at spise, men også fordi hans karakterer nogle gange har brug for at spise.

Hvor mange gange spiser Brad Pitt i Ocean's 11?

Vi har udvalgt de lækreste snacks, Brad Pitt har puttet i gennem sin filmkarriere. Der var ni eksempler på, at han spiste i "Ocean's Eleven" alene, og seks i "Meet Joe Black", så vi var nødt til at begrænse antallet af bidrag til maksim alt fire pr. film.

Hvad spiser Rusty i Ocean's 11?

I løbet af de mange optagelser, det tog at optage scenen, hvor Rusty og Linus spionerer på Tess, da hun bliver præsenteret for at komme ned af trapperne, spiste Brad Pitt, der spiller Rusty, der spiser rejer fra en rejecocktail,40 rejer.

Spiser skuespillere virkelig under scener?

Skuespillere spiser rigtig mad i scenerne, men de sluger ikke hver bid. … Hvis de indtog hver bid, ville skuespillernes talje lide, og Hollywood ville se meget anderledes ud. Til korte scener, der ikke kræver flere optagelser, spiser og sluger skuespilleren måltidet og deler nogle gange resterne med besætningen.

Anbefalede: