Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er midten altid inde i trekanten?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er midten altid inde i trekanten?
Hvorfor er midten altid inde i trekanten?

Video: Hvorfor er midten altid inde i trekanten?

Video: Hvorfor er midten altid inde i trekanten?
Video: Это самая вкусная шаурма на гриле!! Гирос по Гречески! Липован SABER 2024, Kan
Anonim

Indsiden er det sidste trekantcenter, vi vil undersøge. Det er det punkt, der danner oprindelsen af en cirkel indskrevet i trekanten. Ligesom tyngdepunktet er centrum altid inde i trekanten. Den er konstrueret ved at tage skæringspunktet mellem vinkelhalveringslinjerne for trekantens tre hjørner

Er incentret altid inde i trekanten?

Incentere, ligesom tyngdepunkter, er altid inde i deres trekanter Ovenstående figur viser to trekanter med deres incenter og indskrevne cirkler eller cirkler (cirkler tegnet inde i trekanterne, så cirklerne knap nok rør ved siderne af hver trekant). Incentrene er centrene for cirklerne.

Hvad er altid placeret inde i trekanten?

Incentret er samtidighedspunktet for vinkelhalveringslinjen for alle trekantens indre vinkler. Med andre ord er det punkt, hvor tre vinkelhalveringslinjer for trekantens vinkler mødes, kendt som incenter. Midten ligger altid inden for trekanten.

Er midten af en trekant placeret uden for trekanten?

Indsiden er altid placeret i trekantens indre, uanset trekantens type.

Hvor er midten placeret i en spids trekant?

Inden af en spids trekant er inde i trekanten Midten af en retvinklet trekant er inde i trekanten. Midten af en stump trekant er inde i trekanten. Midten af en trekant er altid inde i trekanten, og den bevæger sig langs en buet linje side til side.

Anbefalede: