Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Antonia Novello vigtig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Antonia Novello vigtig?
Hvorfor er Antonia Novello vigtig?

Video: Hvorfor er Antonia Novello vigtig?

Video: Hvorfor er Antonia Novello vigtig?
Video: Decameron Nights [Ночи Декамерона] - 1953 - Великобритания-Испания,рус.перев.DVO(Фильмэкспорт)х/ф14+ 2024, Kan
Anonim

Antonia Novello var den første kvinde og den første spansktalende, der blev Surgeon General of the United States. Dr. … Født Antonia Coello i Farjardo, Puerto Rico, led hun gennem hele sin barndom af en medicinsk tilstand, der kun kunne korrigeres med en operation.

Hvad er Antonia Novello berømt for?

Den første kvinde og den første spansktalende, der blev Surgeon General of the United States (1990-1993), Antonia Novello tilførte sit arbejde en stærk empati for mennesker uden magt i samfundet og brugte sin position til at lindre lidelse, især for kvinder og børn.

Hvad er et interessant faktum om Antonia Novello?

Hun var en viceadmiral i Public He alth Service Commissioned Corps og tjente som 14. Surgeon General i USA fra 1990 til 1993. Novello var den første kvinde, første person af farve og den første spansktalende til at tjene som kirurg.

Hvordan blev Antonia Novello overlæge?

Novello blev udnævnt til kirurggeneral af præsident George H. W. Bush, der begyndte sin embedsperiode den 9. marts 1990, og blev udnævnt til den midlertidige rang som viceadmiral i det regulære korps, mens generalkirurgen. Hun var den første kvinde og den første spansktalende til at besidde stillingen.

Har der nogensinde været en kvindelig kirurggeneral?

Antonia Novello, M. D., var både den første kvinde og den første spansktalende til at tjene som amerikansk kirurg. Da hun forlod sin stilling i 1993, blev hun rost af præsident Bill Clinton for sin "kraft og talent. "

Anbefalede: