Logo da.boatexistence.com

Kan katharine mcphee virkelig synge?

Indholdsfortegnelse:

Kan katharine mcphee virkelig synge?
Kan katharine mcphee virkelig synge?

Video: Kan katharine mcphee virkelig synge?

Video: Kan katharine mcphee virkelig synge?
Video: MORISSETTE "Naririnig Mo Ba" // REACTION & ANALYSIS by Vocal Coach (ITA) 2024, Kan
Anonim

Katharine McPhee kom fra sit virkelige liv for at spille Bailey i Country Comfort. McPhee har også været en sangerinde og barnepige … Hun har helt sikkert rørene og skuespillererfaringen (hun var blandt andet i Smash og Scorpion) til at spille barnepige/aspirerende sangerinde Bailey.

Kan Katharine McPhee rent faktisk synge?

Katharine McPhee optræder med musik fra sin Netflix-serie Country Comfort for første gang! Den 37-årige sangerinde og skuespillerinde optrådte i The Kelly Clarkson Show mandag (5. april) og fremførte en original sang, der var skrevet til showet. Se det nedenfor.

Synger skuespillerne virkelig på Country Comfort?

JaDet er en sitcom, så i begyndelsen havde vi et livepublikum, hvilket var fantastisk. At have et live publikum der gjorde overgangen fra teater til tv mere behagelig, fordi jeg var vant til at have deres energi der. Jeg var heldig, fordi jeg kom til at synge i showet, og jeg har sunget i meget lang tid.

Er Katherine McPhee en sopran?

McPhees forberedelse begyndte derhjemme, hvor hun udviklede sin cremede sopran under vejledning af sin mor, en kendt vokalcoach. Hun studerede musikteater i tre semestre på Boston Conservatory, og vendte derefter tilbage til Californien for at forfølge filmarbejde.

Hvor er Taylor Hicks nu?

Taylor Hicks er nu medejer af en restaurant.

Hans seneste single, "Six Strings and Diamond Rings", blev udgivet i 2017. Men han har ikke helt opgivet musikken - sæsonen- vinder af fem rokkes stadig en smule i restauranten Saw's Juke Joint i Birmingham, Alabama, hvor han er medejer.

Anbefalede: