Logo da.boatexistence.com

Har bono fået delinger på facebook?

Indholdsfortegnelse:

Har bono fået delinger på facebook?
Har bono fået delinger på facebook?

Video: Har bono fået delinger på facebook?

Video: Har bono fået delinger på facebook?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Bono har ikke længere nogen aktier i Facebook, da det private equity-selskab, hvorigennem investeringen blev foretaget, Elevation Partners, lukkede i 2015. Efter at være blevet splittet med fem andre investorer, Bonos afkast på hans 2,3 % aktieinvestering gjorde ham rigere mellem USD $40 og $50 millioner.

Hvor meget tjente Bono med Facebook?

Han indkasserede næsten en milliard pund fra sine Facebook-aktier. The Beautiful Day-hitmageren købte en andel på 2,3 procent i det sociale medie-netværk for 56 millioner pund i 2009 med investeringsgruppen, som han var med til at stifte, Elevation Partners. I dag er den aktie værd hele 940 millioner pund ifølge rapporter.

Er Bono milliardær?

Bono har overhalet Beatles-legenden Sir Paul McCartney som verdens rigeste popstjerne. U2-frontmandens investering i Facebook-aktier har givet ham $1,5 billion.

Hvad har Bono investeret?

Mens U2 gjorde Bono til en succes i starten, har han siden investeret i en masse andre forretningsforetagender, der har udvidet hans rigdom. Han er også en aktiv filantrop. En af hans første satsninger var at købe Clarence Hotel i Dublin og renovere det til et 5-stjernet hotel.

Hvem er den rigeste rockstjerne?

Nettoværdi: $1,2 milliarder

Fra 2021 er Paul McCartneys nettoværdi $1,2 milliarder, hvilket gør ham til den rigeste rockstjerne nogensinde.

Anbefalede: