Logo da.boatexistence.com

Hvilken region ligger Napoli i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken region ligger Napoli i?
Hvilken region ligger Napoli i?

Video: Hvilken region ligger Napoli i?

Video: Hvilken region ligger Napoli i?
Video: LEVEL 9999 Street Food in NAPOLI, Italy - KING OF PIZZA - Italian Street food tour in Naples, Italy 2024, Kan
Anonim

Campania er den eneste region i det sydlige Italien med en stor koncentration af industri, det meste af det centreret om Napoli, den regionale hovedstad, og nogle omkring Salerno.

I hvilken region ligger Napoli?

Napoli, italiensk Napoli, antikke (latinske) Neapolis ("Ny By"), by, hovedstad i Napoli-provinsen, Campania regione, det sydlige Italien. Det ligger på den italienske halvøs vestkyst, 190 km sydøst for Rom.

Hvor mange regioner er der i Campania, Italien?

Der er fem provinser i Campania. Forkortelsen af provinsnavnet er en vigtig del af en italiensk adresse. For eksempel er adressen på administrationen af Salerno-provinsen: Via Roma, 104 - 84121 Salerno (SA), Den (SA), der betyder Salerno-provinsen.

Er Amalfi Italien dyrt?

Som et feriested for de rige og berømte, har Amalfikysten et ry for at være ultra-dyrt, og der er bestemt ingen mangel på luksushoteller med Michelin-stjerne restauranter og eksklusive barer, hvor en aperitif vil give dig en mindre formue tilbage.

Hvad er bedre Amalfi eller Positano?

Positano eller Amalfi for strandePositano er vinderen her. Sandt nok er det meget sværere at komme til stranden. Du skal gå ned gennem hele byen for at komme til det, men du vil have en fantastisk udsigt hele vejen igennem. Desuden er hovedstranden bred og lang, udover at være en sandstrand (dog ikke tyndt sand).

Anbefalede: