Logo da.boatexistence.com

Var der toiletter på Woodstock?

Indholdsfortegnelse:

Var der toiletter på Woodstock?
Var der toiletter på Woodstock?

Video: Var der toiletter på Woodstock?

Video: Var der toiletter på Woodstock?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juni
Anonim

I Woodstock var der masser af fred og musik - men få toiletter. … Det viser sig, at der var kun 600 toiletter til rådighed for de anslåede 500.000 mennesker, der deltog i festivalen den 15.-17. august 1969 på Max Yasgurs gård i upstate New York.

Hvor tissede alle på Woodstock?

Moderne stadioner har skylletoiletter, og Woodstock havde porta-potties, så du kan tilføje en eksponentiel mængde kedsomhed til den grundlæggende stående-i-kø-sudelighed, når du tænker på, at at mange mennesker, der bruger en enkelt porta-potte, vil skabe nogle alvorligt modbydelige problemer.

Var der toiletter på Woodstock?

Der var næsten ikke nok toiletter

Fordi arrangørerne ikke anede, at næsten en halv million mennesker ville dukke op, havde de ikke næsten nok toiletter. Faktisk der var kun 600 - omkring én for hver 700 personer.

Er der sket noget dårligt hos Woodstock?

Woodstock trak 400.000 unge mennesker til Bethel, New York i Catskill-bjergene. Festivalen skabte massive trafikpropper og ekstrem mangel på mad, vand og medicinske og sanitære faciliteter. Der fandt ingen tilfælde af vold sted ved Woodstock-festivalen.

Hvor sov folk Woodstock?

Med mindre end seks uger tilbage før koncerten den 15. august modtog promotoren Michael Lang et tilbud om at leje et 30 hektar stort, nedslidt motelområde i White Lake, NY, en lille landsby i byen Bethel.

Anbefalede: