Logo da.boatexistence.com

Var en bclk-frekvens?

Indholdsfortegnelse:

Var en bclk-frekvens?
Var en bclk-frekvens?

Video: Var en bclk-frekvens?

Video: Var en bclk-frekvens?
Video: El VAR en el fútbol: qué es y cómo funciona | laSextaXplica 2024, Kan
Anonim

Standard-BCLK for i3-, i5- og i7-systemer er 133 MHz. Hvis du optager for 4 GHz med en i5-760 med en standardmultiplikator på 21, skal vi få BCLK op til 4000 / 21=190, og på i5-750 med en standardmultiplikator på 20, jeg skal have det op til 200.

Hvad skal jeg indstille min BCLK-frekvens til?

200 er norm alt ret nemt at gøre for BCLK, så det burde virkelig ikke være en begrænsende faktor for en 4 GHz-overclock. De fleste systemer kan norm alt overclocke BCLK til omkring 205-210, og hvis du er heldig, måske i intervallet 210-220.

Hvad betyder BCLK-frekvens?

Som skrevet her, er BCLK basisuret (som standard indstillet til 100 MHz) bruges til at bestemme frekvensen for CPU'en, FCLK'en, Uncore (Cache) og hukommelsen. Disse fire bruger deres egen multiplikator af BCLK-frekvensen.

Hvad er BCLK PCIe-frekvens?

BCLK/PCIe Frekvens: Denne funktion bliver tilgængelig, hvis X. M. P eller Ai Overclock Tuner "Manual" er valgt. BCLK-basisfrekvensen er 100MHz. Som navnet antyder, vil ændring af BCLK-frekvensen også ændre PCIe-frekvensen.

Påvirker BCLK GPU?

Kunne denne lille justering skade GPU'en? Det kan det, men det vil destabilisere dit system, før det gør det. Jeg foreslår ikke at øge den, da den tilpasser sig dine multiplikatorindstillinger.

Anbefalede: