Logo da.boatexistence.com

Er xpo-logistik blevet solgt?

Indholdsfortegnelse:

Er xpo-logistik blevet solgt?
Er xpo-logistik blevet solgt?

Video: Er xpo-logistik blevet solgt?

Video: Er xpo-logistik blevet solgt?
Video: Вот ЗА ЧЕМ мы пришли в Schaefer Yachts 🤫🤩 (смотреть до конца) 2024, Kan
Anonim

XPO Logistics til Split virksomhed i to, afspærret kontraktlogistikvirksomhed.

Er XPO i økonomiske problemer?

Baseret på den seneste finansielle offentliggørelse har Xpo Logistics en sandsynlighed for konkurs på 45,0 %. Dette er 5,68 % højere end for industrisektoren og væsentligt højere end for industrien for integreret fragt og logistik.

Blev XPO Logistics delt?

Som svar annoncerede XPO i slutningen af sidste år planer om at opdele i to mere rendyrkede virksomheder med fokus på lastbilkørsel og supply chain management Billedkilde: XPO Logistics. Opdelingen blev officiel mandag, hvor GXO Logistics (NYSE: GXO), forsyningskædeforretningen, handlede for første gang på egen hånd.

Hvem købte XPO Logistics?

XPO Logistics, den globale transport- og logistikgigant, har gennemført sin opkøb af størstedelen af Kuehne+Nagels kontraktlogistikvirksomhed i Storbritannien og Irland. Aftalen udvider XPO's kontraktlogistiknetværk i Storbritannien og Irland til 248 lokationer og cirka 26.000 ansatte.

Er XPO nu GXO?

GXO Logistics, Inc. … GXO er det tidligere globale logistiksegment af XPO Logistics (NYSE: XPO) og udvundet i dag som verdens største rendyrkede kontraktlogistik udbyder. Dette er en spændende milepæl i GXO's historie.

Anbefalede: