Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er black thorn durian så dyr?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er black thorn durian så dyr?
Hvorfor er black thorn durian så dyr?

Video: Hvorfor er black thorn durian så dyr?

Video: Hvorfor er black thorn durian så dyr?
Video: Tasting The World's Smelliest Fruit (Durian) 2024, Kan
Anonim

Black Thorn durians er en luksusvariant, der ofte bliver udsolgt inden for få timer efter, at frugterne er høstet, og er eftertragtede for dens eksklusivitet, komplekse smag og lette, bløde og smeltende kød.

Hvilken type durian er den dyreste?

De er kendt som Nont durian. Nont udgør den højeste karakter af durian i Thailand og gives ofte som et tegn på respekt. Men selv blandt Nont durians skiller to varianter sig ud: den dyreste, Kan Yao durian, og den lidt mere overkommelige Mon Thong durian.

Er Black Thorn en Mao Shan Wang?

Kødet af den sorte torn er lysegult og cremet, og det har en sød og vaniljeagtig smag, der ligner Mao Shan Wangs – men ikke så rig og har en lettere tekstur. Spidsen af tornene har en tendens til også at være mørkere, således navnet. En durian race, der er et par grader højere end den populære Mao Shan Wang.

Er Black Thorn durian bitter?

Black Thorn

En af de højere kvalitet durianer, den ekstremt sjældne Black Thorn durian ændrer spillet med dens intense, bitre smag og vaniljeagtig orange-rød kød.

Hvad er den bedste durian?

Musang King-sorten siges at være den rigeste og bedst smagende durian, der nogensinde er blevet avlet. Den er rig og cremet med en stærk bittersød smag, der har mange lag af smag. På grund af sit ry som durians 'crème de la crème', får Musang Kings ofte en høj pris på forbrugermarkedet.

Anbefalede: