Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev lacledegas til spir?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev lacledegas til spir?
Hvornår blev lacledegas til spir?

Video: Hvornår blev lacledegas til spir?

Video: Hvornår blev lacledegas til spir?
Video: Gas : a vital part of the world energy supply (part 1/2) | Sustainable Energy 2024, Kan
Anonim

Vi skaber løsninger til i morgen, der forbinder os og beriger livet for enhver person, vi tjener. Den 28. april bliver The Laclede Group officielt Spire.

Hvad skete der med Laclede?

Laclede Group er nu det femtestørste offentligt handlede naturgasselskab i landet. For St. … Louis-regionen ejer Laclede Group nu Alabamas største naturgasforsyning og gasselskabet, der betjener Kansas City og Joplin.

Er alagasco en spir?

Gasværket kendt som Alagasco i 150-nogle år blev officielt omdøbt til Spire Monday efter købet i 2014 af en St. Louis-virksomhed. Selskabet sagde, at det nu er det femtestørste børsnoterede naturgasværk i USA. …

Hvem købte Spire ud?

Den 28. april 2016 godkendte Laclede Groups aktionærer at omdøbe virksomheden til Spire. Senere i 2016 købte Spire Energy South, Inc fra Sempra U. S. Gas & Power, moderselskabet for Mobile Gas og Willmut Gas.

Hvad hed spiret?

Små eller korte spir er kendt som spikes, spirelets eller flèches Denne betydning af ordet spir er attesteret på engelsk siden 1590'erne, og spir er blevet brugt i mellemnedertysk siden det 14. århundrede, en form relateret til det oldengelske ord spir, der betyder en spire, et skud eller en græsstængel.

Anbefalede: