Logo da.boatexistence.com

Er moskus en plante?

Indholdsfortegnelse:

Er moskus en plante?
Er moskus en plante?

Video: Er moskus en plante?

Video: Er moskus en plante?
Video: Moskus på Dovrefjell. Dangerous Animal in Norway. 2024, Kan
Anonim

Plantekilderne omfatter moskusblomsten (Mimulus moschatus) i det vestlige Nordamerika, moskustræet (Olearia argophylla) i Australien og moskusfrøene (Abelmoschus moschatus) fra Indien.

Hvad er moskus lavet af?

Musk fås fra moskuspoden, en præputial kirtel i en pose eller sæk under huden på maven på hanmoskushjorten. Frisk moskus er halvflydende, men tørrer til et kornet pulver. … Muscone og andre forbindelser, der producerer moskuslugt, er blevet syntetiseret og brugt i parfumer.

Hvordan lugter moskus?

Parfumemusk er molekyler med en subtil duft, men alligevel ekstremt kraftfuld og essentiel for enhver parfumeformel, selv i de mindste mængder. Hvis moskus var en farve, ville den være hvid. Deres duft er subtil med en pulveragtig, men næsten intet lugt, der ligner babys hud

Hvor vokser moskus?

eks. Lindl. (Moskusblomst) er en kortvarig flerårig urt i familien Schrophulariaceae (Figwort), som ofte findes i kølig våd jord langs bække, kilder og våde siver. Det er relativt almindeligt i det vestlige USA (Californien og Rocky Mountains) nord til British Columbia og det vestlige Canada

Hvordan ser moskusmalveplante ud?

Musk Mallow er en urteagtig flerårig plante, der vokser fra 50 cm til 1 meter og cirka 60 cm bred. Planten danner en busklignende klump, hvor de behårede stængler når 15-90 cm og danner en træagtig forgrening. De mellemgrønne blade er palmeformede og også behårede.

Anbefalede: