Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er den 24. maj rigatoni-dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er den 24. maj rigatoni-dag?
Hvorfor er den 24. maj rigatoni-dag?

Video: Hvorfor er den 24. maj rigatoni-dag?

Video: Hvorfor er den 24. maj rigatoni-dag?
Video: [ NYC TRIP ] 1週間のニューヨーク旅🇺🇸🗽物価高のニューヨーク、リアルな出費を全部公開! 2024, Kan
Anonim

Fra den søgen blev Rigatoni Pasta TikTok født. Den originale video er underspillet - det er kun optagelser af insekter på en murstensvæg med ordene "spis en skål rigatoni-pasta den 24. maj 2021" skrevet over. Siden da har TikTok-brugeren @rigatonipastacountdown sendt daglige påmindelser.

Hvorfor er Rigatoni-pastadagen den 24. maj?

Og TikToker Jimmy Rules falder bestemt ind under førstnævnte. Hvis du er bekendt med Jimmy Rules, så ved du, at han har været på en mission siden 14. januar 2020 for at påvirke sine følgere til at spise en skål rigatoni-pasta den 24. maj 2021.

Hvordan startede rigatoni-pastadagen?

Alle på TikTok planlægger at spise en skål rigatoni-pasta den 24. maj 2021. Lad os forklare oprindelsen… Omkring den 15. januar 2020 uploadede TikTok-kontoen @jimmyrules0 en video med edderkopper på en mur Oven i den tilsyneladende tilfældige video var der en endnu mere tilfældig tekstoverlejring.

Er i dag national rigatoni-pastadag?

TikTokers Sig "Eat A Bowl Of Rigatoni Pasta" den 24. maj 2021.

Hvor kom rigatoni fra?

Mere specifikt antages det, at Rigatonis oprindelse er i Rom. Det er udbredt i dag over alt, i alle regioners traditionelle retter, men især i midten og det sydlige Italien. Den er traditionelt lavet med semuljemel og koges al dente for at bevare holdbarheden.

Anbefalede: