Logo da.boatexistence.com

Hvordan opretter man et isopach-kort?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan opretter man et isopach-kort?
Hvordan opretter man et isopach-kort?

Video: Hvordan opretter man et isopach-kort?

Video: Hvordan opretter man et isopach-kort?
Video: Create Isopach (Thickness) map by Schlumberger Petrel Method-1: from two stacked surfaces 2024, Kan
Anonim

For at konstruere et isopach-kort fra borehulslogs, lokaliserer one toppen og bunden af den stratigrafiske enhed på en given log, trækker den mindre dybde fra den større og plotter den resulterende tykkelse på et kortGentagelser for hver af de tilgængelige logfiler genererer de data, der derefter er kontureret på kortet.

Hvad viser et isopach-kort?

Isopach-kort er konturkort, der angiver tykkelsen af stenlag og lagdeling af underjordiske materialer.

Hvorfor er isopach-kort vigtige?

Isopach-kort viser den stratigrafiske tykkelse mellem en øvre og nedre horisont Det måles som den korteste afstand mellem de to overflader. Isopach-kort giver et mere nøjagtigt billede af stratigrafisk tykkelse, fordi det afspejler tykkelsen af det aflejrede leje.

Hvad er Isolith-kort?

An Isolith Map er et kort, der indeholder konturlinjer, der afbilder tykkelsen af en litologi … Disse kort hjælper geologer med at vælge en bestemt komponent af klippen i en stratigrafisk enhed og analyser dets struktur, komponenter, tykkelse, permeabilitet og andre fysiske eller kemiske egenskaber.

Hvad er Isolith?

i. En imaginær linje, der forbinder punkter med lignende litologi og adskiller klipper af forskellig natur, såsom farve, tekstur eller sammensætning.

Anbefalede: