Logo da.boatexistence.com

Hvilken ctrl er et skærmbillede?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken ctrl er et skærmbillede?
Hvilken ctrl er et skærmbillede?

Video: Hvilken ctrl er et skærmbillede?

Video: Hvilken ctrl er et skærmbillede?
Video: 3 Windows Screenshot Tricks Revealed 🤯 2024, Kan
Anonim

For at tage et skærmbillede på en pc skal du trykke på knappen Print Screen på dit tastatur. Alternativt kan du også bruge CTRL + Print Screenshot-genvejen til skærmbilledet. Windows opretter et skærmbillede af hele skærmen og gemmer det på udklipsholderen.

Hvordan tager du et skærmbillede på en pc?

Windows. Tryk på PrtScn-knappen/ eller Print Scrn-knappen for at tage et skærmbillede af hele skærmen: Når du bruger Windows, vil tryk på Print Screen-knappen (placeret øverst til højre på tastaturet) tage et skærmbillede af hele din skærm. Hvis du trykker på denne knap, kopieres et billede af skærmen til udklipsholderen.

Er der en tastaturgenvej til skærmbillede?

For at fange hele din skærm og automatisk gemme skærmbilledet skal du trykke på Windows-tasten + Print Screen-tasten. Din skærm bliver kortvarigt nedtonet for at angive, at du lige har taget et skærmbillede, og skærmbilledet gemmes i mappen Pictures > Screenshots.

Hvad er genvejstasten til skærmbillede på en bærbar computer?

Tag skærmbilledet ved at trykke på Print Screen-tasten På din stationære eller bærbare computer skal du trykke på Print Screen-knappen på dit tastatur for at tage et skærmbillede. Du kan også tage et skærmbillede ved at bruge genvejen CTRL + Print Screen. Windows tager et skærmbillede i fuld skærm og gemmer det på udklipsholderen.

Hvad er genvejen til screenshot på Windows?

Afhængigt af din hardware kan du bruge Windows-logotasten + PrtScn-knappen som en genvej til printskærmen. Hvis din enhed ikke har PrtScn-knappen, kan du bruge Fn + Windows-logotasten + mellemrumstasten til at tage et skærmbillede, som derefter kan udskrives.

Anbefalede: