Logo da.boatexistence.com

Kan du putte smuckers uncrustables i brødristeren?

Indholdsfortegnelse:

Kan du putte smuckers uncrustables i brødristeren?
Kan du putte smuckers uncrustables i brødristeren?

Video: Kan du putte smuckers uncrustables i brødristeren?

Video: Kan du putte smuckers uncrustables i brødristeren?
Video: How to eat Uncrustables - the BEST way 2024, Kan
Anonim

Can I toast Uncrustables® Sandwicher? Vi anbefaler ikke, at du tilbereder ujævnheder® sandwiches i brødristeren eller airfryer.

Hvordan rister du uncrustables?

Forvarm stegepande til medium varme og spray med madlavningsspray (eller gnid med olie eller smør). Dyp begge sider af hver optøet sandwich i æggeblandingen og læg den på en forvarmet stegepande. Kog indtil brunet (ca. 4 minutter) og vend for at stege den anden side indtil gylden. Server med sirup, gelé eller flormelis.

Hvordan opvarmer du Smuckers Uncrustables?

Pak det ind i et pænt papirhåndklæde og mikrobølgeovn i 15-20 sekunder ved medium/høj varmeVend gryden og lad den stå i mikrobølgeovnen i yderligere 15-20 sekunder, eller indtil den bliver varm. I alt bør denne proces ikke tage mere end et minut. Lad det køle af i ca. 1-2 minutter, før det spises.

Hvad sker der, når du putter en Uncrustable i brødristeren?

Om morgenen, forlad dine vafler eller Pop-Tarts og prøv Uncrustables i brødristeren i stedet. Du får supervarm og klæbrig, men stadig sprøde resultater.

Hvorfor skulle du ikke mikroovne ujævnheder?

Af hensyn til forbrugernes sikkerhed anbefaler vi aldrig at mikroovne vores Uncrustables®-sandwich, da det kan gøre geléen ekstremt varm. Den bedste måde at optø din Uncrustable® på er ved at lade den stå ved stuetemperatur i ca. 30 - 60 minutter.

Anbefalede: