Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har Lombardiet en pistol?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har Lombardiet en pistol?
Hvorfor har Lombardiet en pistol?

Video: Hvorfor har Lombardiet en pistol?

Video: Hvorfor har Lombardiet en pistol?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Juni
Anonim

Lombard har du en pistol? I And Then There Were None siger kaptajn Lombard, at han bærer en pistol fordi han har "været nogle trange steder" Det betyder, at hans livsstil, både som hærofficer og som soldat af formue i det civile liv, har medført hyppig fare, og at han altid er godt forberedt.

Hvorfor har Lombard en pistol ?

Lombard bærer en pistol fordi han blev hyret til at hjælpe med at få gæsterne ud af problemer. Han er kendt som en mand, der har været "på et trangt sted." Han siger også, at han har pistolen af "vane ".

Hvorfor bragte Lombard en revolver til øen?

Hvorfor tager Lombard en revolver med til sagen på Soldier Island? Han glemte at tage den ud af sin bagage, da han pakkede. Hans revolver er hans lykkebringer.

Hvilken genstand tror Armstrong dræbte Macarthur?

Han brager ind i spisestuen, og Vera antager straks højt, at Macarthur er død. Armstrong bekræfter denne frygt og siger, at Macarthur blev dræbt af et slag i hovedet Blore og Armstrong henter Macarthurs lig, og stormen bryder, da de bærer liget ind i huset og placerer det i Macarthurs krop. værelse.

Hvad hang der i Veras værelse?

Mændene skynder sig til undsætning og opdager, at det var et stykke tang, der hang fra loftet, der skræmte hende. Lombard tror, det var meningen, at det skulle skræmme hende til døde.

Anbefalede: