Logo da.boatexistence.com

Hvad sagde Brandi Glanville til adrienne?

Indholdsfortegnelse:

Hvad sagde Brandi Glanville til adrienne?
Hvad sagde Brandi Glanville til adrienne?

Video: Hvad sagde Brandi Glanville til adrienne?

Video: Hvad sagde Brandi Glanville til adrienne?
Video: Sutton Stracke Got Tired Of FIGHTING w/ Erika Jayne 2024, Juli
Anonim

REAL Housewives of Beverly Hills-stjernen Brandi Glanville spildte en "personlig hemmelighed" om Adrienne Maloof, der udløste en årelang fejde. Kampen går tilbage til sæson 3 og blev redigeret fra showet. Glanville afslørede, at Maloof brugte et surrogat til at få sine tvillinger Christian og Colin, ifølge Us Weekly på det tidspunkt.

Hvad sagde Brandi, der blev blødt ud?

Vi ved nu, at Brandi fort alte alle, at Adrienne brugte et surrogat til at få sine tvillingesønner, Christian og Colin … Brandi betroede Lisa, at hun var bange for, at Adrienne og Paul skulle gå at sagsøge hende - Brandi hævdede endda, at hun blev serveret, men Adrienne skød det ned og sagde, at det ikke var sandt.

Hvad sagde Brandi om Adrienne i s3 ep6?

Ifølge Wetpaint sagde "Brandi til de andre husmødre i sæson 3, afsnit 6, at Adrienne har løjet om, at hun brugte et surrogat til at bære sine børn." der blev også hvisket om påstande i aftenens afsnit.

Er Adrienne og Brandi stadig venner?

The Real Housewives of Beverly Hills-fans mødte Brandi første gang, da hun kom med i sæson to, som en ven af Adrienne Maloof. I disse dage elsker Adrienne at vise sine kæledyr frem på Instagram. … Brandi beskyldte Lisa for at lyve, og venskabet gik ned ad bakke. Hun kom senere tæt på Kim Richards, og de to er stadig tætte i dag

Er Adrienne og Kyle venner?

Jeg tror ikke, det ville være en strækning at sige, at de var fjender," bemærkede Kyle i et interview under afsnittet den 15. juli af RHOBH. "Så det er rart at se dem endelig mødes. og faktisk være venner. "

Anbefalede: