Logo da.boatexistence.com

Hvilket ord tager tre timer at sige?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket ord tager tre timer at sige?
Hvilket ord tager tre timer at sige?

Video: Hvilket ord tager tre timer at sige?

Video: Hvilket ord tager tre timer at sige?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Ordet er 189.819 bogstaver langt. Det er faktisk navnet på et kæmpe protein kaldet Titin. Proteiner navngives norm alt ved at blande navnene på de kemikalier, der fremstiller dem. Og da Titin er det største protein, der nogensinde er opdaget, måtte dets navn være lige så stort.

Hvad er meningen med Methionylthreonylthreonylglutaminylarginylisoleucin?

Så hvad er ordet? Wikipedia siger, at det er "Methionylthreonylthreonylglutaminylarginyl … isoleucin" (ellipser nødvendige), som er det "kemiske navn på titin, det største kendte protein." Der er også uenighed om, hvorvidt dette virkelig er et ord.

Hvilket navn tager 3 timer at sige?

Du vil blive overrasket over at vide, at det længste ord på engelsk har 1, 89, 819 bogstaver, og det vil tage dig tre en halv time at udtale det korrekt. Dette er et kemisk navn på titin, det største kendte protein.

Hvilket ord har 3,5 timer at sige?

Svaret er tre-en-en-halv time! Dette ord er det kemiske navn for titin (alias connectin) - et menneskeligt protein. Titin er et kæmpe protein, der fungerer som en molekylær fjeder, der er ansvarlig for musklernes passive elasticitet.

Hvad er det længste ord på engelsk med 189 819?

1. methionylthreonylthreonylglutaminylalanyl… isoleucin. Du vil bemærke, at der er en ellipse her, og det er fordi dette ord i alt er 189.819 bogstaver langt, og det er det kemiske navn for det største kendte protein, titin.

Anbefalede: