Logo da.boatexistence.com

Er keri russell og matthew rhys stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er keri russell og matthew rhys stadig sammen?
Er keri russell og matthew rhys stadig sammen?

Video: Er keri russell og matthew rhys stadig sammen?

Video: Er keri russell og matthew rhys stadig sammen?
Video: Hittade magiskt bibliotek i denna övergivna belgiska miljonärsgård! 2024, Kan
Anonim

Matthew Rhys og Keri Russell har været sammen siden 2014 De har et barn sammen, foruden Russells to børn fra hendes første ægteskab. Parret er et elsket par af mange, og historien om, hvordan de mødtes og fandt sammen, er en fan-favorit. Russell blev separeret fra sin eksmand, Shane Deary, i 2013.

Er Keri Russell og Matthew Rhys stadig gift?

Keri Russell og Matthew Rhys bød velkommen til en søn i 2016

Rhys og Russell har nu været sammen i syv år. De bor sammen i Brooklyn med hendes to børn fra hendes tidligere forhold. Samt deres fem-årige søn, Sam, som de bød velkommen i 2016.

Har Matthew Rhys og Keri Russell børn?

Russell, 40, og Rhys, 41, bød deres søn velkommen i maj. Sam er Rhys' første barn og det tredje for Russell, som allerede er mor til datteren Willa på 4 og sønnen River på 9 med eksmanden Shane Deary.

Hvad laver Matthew Rhys nu?

Skuespilleren Matthew Rhys bor i New York med sin partner og The Americans-medspilleren Keri Russell og deres unge søn. Men hjemmet vil altid være det 'lille store' land, hvor han er født, opvokset og lærte sit håndværk, siger den Cardiff-fødte stjerne.

Hvor meget tjener Matthew Rhys pr. afsnit?

Den travle skuespiller Matthew Rhys fangede publikum med sit arbejde som titelkarakteren i "Perry Mason". I 2021 blev han nomineret til en Golden Globe for sit arbejde med dramaet, som HBO har fornyet for en anden sæson. Hans "Perry Mason"-løn menes at være ca. $100.000 pr. episode

Anbefalede: