Logo da.boatexistence.com

Hvad er et eksempel på komplementaritet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et eksempel på komplementaritet?
Hvad er et eksempel på komplementaritet?

Video: Hvad er et eksempel på komplementaritet?

Video: Hvad er et eksempel på komplementaritet?
Video: Udfaldsrum, sandsynlighed, hændelse og komplementær hændelse 2024, Kan
Anonim

Et eksempel (McVeigh, 1977) er komplementariteten mellem sol- og vindressourcer over Storbritanniens territorium, som næsten ikke udnyttes på grund af de små mængder energi, der er til rådighed. … Dette er et eksempel på komplementaritet i tid og rum.

Hvad er en komplementaritetsbetydning?

1: kvaliteten eller tilstanden af at være komplementær. 2: det komplementære forhold mellem teorier, der forklarer naturen af lys eller anden kvantiseret stråling i form af både elektromagnetiske bølger og partikler.

Hvordan bruger du komplementaritet?

1. Der er en komplementaritet mellem liv og atomfysik. 2. Endelig forudsiger komplementaritetstesen, at tjenester og tilskud til eksportafgrøder også vil gavne fødevareafgrøder.

Hvad er komplementaritet i et forhold?

n. 1. kvaliteten af et forhold mellem to mennesker, objekter eller situationer, således at den ene kvalitet supplerer eller forstærker de forskellige kvaliteter af de andre.

Hvad er det grundlæggende princip for komplementaritet?

Komplementaritetsprincippet i fysik, princippet , at fuldstændig viden om fænomener på atomare dimensioner kræver en beskrivelse af både bølge- og partikelegenskaber. Princippet blev annonceret i 1928 af den danske fysiker Niels Bohr.

Anbefalede: