Logo da.boatexistence.com

Er dans en sport?

Indholdsfortegnelse:

Er dans en sport?
Er dans en sport?

Video: Er dans en sport?

Video: Er dans en sport?
Video: Andrej och Zvezda dans i Saint-Petersburg Sport och konsert Complex 2024, Kan
Anonim

Dans er ikke bare en kunstform - det er en sport. Definitionen af en sport, ifølge dictionary.com, er "en aktivitet, der involverer fysisk anstrengelse og færdigheder, hvor en person eller et hold konkurrerer mod en anden eller andre for underholdning. "

Hvorfor er dans ikke en sport?

Dans er ikke en sport på grund af det faktum, at alle kan gøre det. For eksempel er en sport som golf eller hockey en sport, fordi det kræver meget talent at spille en af dem. Nu kan alle danse. Derfor tæller det ikke som en sport.

Er dans en sport eller hobby?

Er dans en sport? Sport er en aktivitet, der involverer fysisk anstrengelse og færdigheder, hvor en person eller et hold konkurrerer mod andre om underholdning. I alle betydninger af denne definition, ja – dans kan betragtes som en sport.

Hvorfor skal dans betragtes som en sport?

Dans er den eneste sport, der kræver udholdenhed, hurtighed, fleksibilitet og muskler, alt sammen. Den fysiske aktivitet og udholdenhed, der er nødvendig for at være danser, bør klassificere dans som en sport. Med al den fysiske aktivitet, træning og konkurrenceevne er tålmodighed og udholdenhed nøglen.

Er en danser en atlet?

Dansere har den styrke, udholdenhed, muskuløshed, hengivenhed og dygtighed som enhver sportsspiller. De betragtes som " atletiske kunstnere" og ikke "kunstneriske atleter". Atletik skal udvikles gennem træning. Ud over sportsatleter følger dansere et stringent træningsregime og skal forblive i topform.

Anbefalede: