Logo da.boatexistence.com

Har lyng føl baby?

Indholdsfortegnelse:

Har lyng føl baby?
Har lyng føl baby?

Video: Har lyng føl baby?

Video: Har lyng føl baby?
Video: David Guetta - Play Hard ft. Ne-Yo, Akon (Official Video) 2024, Juli
Anonim

Generel information. Heather møder først Colt Bennett i sin mors bar og gik hjem med ham, selvom de i starten ikke helt nåede at få forbindelse på grund af en afbrydelse. … I løbet af denne tid finder Heather ud af, at hun er gravid med Colts barn På grund af uheldige omstændigheder har Heather en abort.

Hvilken episode mister Heather babyen på ranchen?

Baby I'm Burning.

Mistede Heather barnet på ranchen?

Heather havde en spontan abort, og Colt nægter at tale om det, men valgte i stedet at drukne sine sorger i en flaske Jim Beam. Abby ringer til Heather, når hans drikkeri er ude af kontrol, og de kommende forældre taler gennem deres hjertesorg såvel som deres skyld.

Fortæller Colt Abby om babyen?

Colt måtte fortælle Abby, at Heather var gravid, og det var svært nok. Nu hvor Heather ombestemte sig og besluttede at beholde babyen, må Colt have endnu en hård samtale. Selvom det er svært at høre, støtter Abby overraskende Colts beslutning.

Brugte Abby sin egen baby på ranchen?

"[Jeg ved ikke t], hvis du har hørt, men DEL 6 af [The Ranch Netflix] ER UDSEDE og streames på [Netflix]! … Fans af Netflix-komedien serier blev chokerede over at finde ud af, at Colt og Abbys (Elisha Cuthbert) nye baby blev spillet af hans tidligere kærestes niece på skærmen. "Og Scarlett ELSKER at se hendes scener… [griner højt]…

Anbefalede: