Logo da.boatexistence.com

Kan grøn efeu komposteres?

Indholdsfortegnelse:

Kan grøn efeu komposteres?
Kan grøn efeu komposteres?

Video: Kan grøn efeu komposteres?

Video: Kan grøn efeu komposteres?
Video: Sådan laver du havejord af egen kompost 2024, Kan
Anonim

Nej, du kan ikke kompostere efeu – ja, ikke med det samme. Vedbend har en tendens til at vokse og vokse – og at blive lagt i kompostbunken ændrer ikke rigtig på det – så hvis du lægger den i din sædvanlige hob, slår den hurtigt rod og tager over.

Hvordan komposterer man Poison Ivy?

Fordi gifteg, sumak og endda gift vedbend er træagtige planter med ret tykke stængler, skal plantematerialet strimles før kompostering Dog frigiver rivning også saften, sprede det blandt det makulerede materiale og muligvis i luften nær makuleringsmaskinen.

Kan du bruge vedbend som barkflis?

Mulching er, når du spreder et lag ting ud over jorden. Uanset hvad du gør, så lad være med at lægge vedbend eller bramfugle ned, de vil rode! grenene og kvistene kan rives og komposteres eller lægges direkte påjorden.

Hvordan kommer du af med engelsk efeu?

Fjern efeuen fra overfladen, som den har vokset på. Bortskaf efeuen med dit husholdningsaffald (dvs. kompostér ikke efeu). Påfør herbicid på området for at dræbe resterende rødder.

Hvad er ikke godt for kompost?

Kød, knogler, fisk, fedtstoffer, mejeri – Disse produkter kan "overophede" din kompostbunke (for ikke at nævne gøre den stinkende og tiltrække dyr). … Læg ikke noget, der for nylig er sprøjtet i din kompostbunke.

Anbefalede: