Logo da.boatexistence.com

Hvordan slår jeg automatisk brug af store og små bogstaver fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan slår jeg automatisk brug af store og små bogstaver fra?
Hvordan slår jeg automatisk brug af store og små bogstaver fra?

Video: Hvordan slår jeg automatisk brug af store og små bogstaver fra?

Video: Hvordan slår jeg automatisk brug af store og små bogstaver fra?
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Trin til at deaktivere automatisk brug af store bogstaver i Word

  1. Åbn Autokorrekturindstillinger. Windows. Naviger i Filer → Indstillinger for at åbne Word-indstillinger. Naviger til Korrektur, og klik på Autokorrekturindstillinger. …
  2. Trin 2: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den mulighed, du ikke ønsker. Sæt første bogstav i sætninger med stort. Sæt første bogstav i tabelceller med stort.

Hvordan slår du store bogstaver fra på en Mac?

I system Preferences > Keyboard > Keyboard, klik på knappen Modifier Keys. I dialogboksen, der vises, skal du vælge Ingen handling (eller en anden tast) fra pop op-menuen ud for Caps Lock. Klik på OK, og du er fri for utilsigtet brug af store bogstaver.

Hvordan slår jeg automatisk brug af store bogstaver fra i Windows 10?

For at forhindre berøringstastaturet i at skrive det første bogstav i hver sætning med stort i Windows 10, deaktiver indstillingen Sæt det første bogstav i hver sætning med stort bogstav under Berøringstastaturet på til højre (se skærmbilledet ovenfor). Åbn nu dit berøringstastatur og skriv noget. Det vil ikke skrive det første bogstav med stort.

Hvordan slår jeg automatisk brug af store bogstaver fra på Samsung a31?

Hvis du finder dig selv at bruge sådanne ord regelmæssigt, vil du måske slå funktionen til automatisk brug af store bogstaver fra. Du kan gøre det ved at gå til Indstillinger > System > Sprog og input > Virtuelt tastatur > Gboard > Tekstkorrektion > Auto-store bogstaver Skub til/fra-positionen til Off-positionen.

Hvordan skriver jeg automatisk det første bogstav med stort?

Først skal du dobbeltklikke på det pågældende ord for at fremhæve ordet, og derefter trykke på shift-knappen (pil op) på tastaturet for at skrive det første bogstav med stort. Færdig!

Anbefalede: