Logo da.boatexistence.com

Hvem er bedre regieleki eller regidrago?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er bedre regieleki eller regidrago?
Hvem er bedre regieleki eller regidrago?

Video: Hvem er bedre regieleki eller regidrago?

Video: Hvem er bedre regieleki eller regidrago?
Video: Ouverture du coffret dresseur d'élite EB10 Astres Radieux - N°6/8 2024, Kan
Anonim

For lige så godt som Regidrago kan se ud på papiret, Regieleki er bedre Med en 200 base Speed-statistik er Regieleki den hurtigste Pokémon i spillet. Den lider af den samme mangel på bulk som Regidrago, med kun 50 for begge baseforsvarsstatistikker, men den har også kun 80 base HP, hvilket gør den endnu svagere.

Hvilken Regi Pokémon er den bedste?

Regieleki er en Fast SweeperRegielekis base 200 Speed Stat skiller sig straks ud, og den er nu den hurtigste Pokemon i spillet - der slår Deoxys' Speed Form base 180 Speed Stat og Ninjasks base 160 Speed stat. Den kan også prale af respektable base 100 Attack og Special Attack, hvilket gør den til en potentielt god sweeper.

Kan jeg fange både Regidrago og Regieleki?

Yup, du vil kun kunne få enten Regieleki eller Regidrago, ikke begge.

Er Regieleki og Regidrago skinnende låst?

Følgende Pokémon er skinnende låst – de kan ikke fanges eller fås i deres skinnende former i Crown Tundra. Det betyder, at af de legendariske Pokémon uden for Dynamax Adventures kan Cobalion, Terrakion, Virizon, Regice, Registeel, Regirock, Regigigas, Regieleki og Regidrago være skinnende

Er Regidrago en legendarisk?

Regidrago (japansk: レジドラゴ Regidorago) er en drage-type legendarisk Pokémon introduceret i generation VIII. Det vides ikke at udvikle sig til eller fra nogen anden Pokémon. Det er medlem af de legendariske titaner sammen med Regirock, Regice, Registeel og Regieleki.

Anbefalede: