Logo da.boatexistence.com

Hvad er slutpunktet for afkalkning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er slutpunktet for afkalkning?
Hvad er slutpunktet for afkalkning?

Video: Hvad er slutpunktet for afkalkning?

Video: Hvad er slutpunktet for afkalkning?
Video: How To Descale Espresso Machine Heat Exchange Boilers 2024, Kan
Anonim

Hvis calcium er til stede i reagensglasset, vil der dannes et uklart hvidt bundfald (en positiv test for calcium; en negativ test for slutpunkt). En klar opløsning efter 20 minutter indikerer fravær af påviselig calcium i afkalkningsvæsken.

Hvordan finder du slutpunktet for afkalkning?

En mindre invasiv metode til at bestemme slutningen af afkalkning er gennem at teste afkalkningsopløsningen i stedet for at teste selve vævet. Denne metode bruges oftest med et myresyreafkalkningsmiddel. Hvis testopløsningen bliver uklar, frigives der stadig calcium, og afkalkningen er ikke fuldført.

Hvad er afkalkningsslutpunktstest?

Newcomer Supply Decalcification End Point Set bruger en kemisk testmetode til at detektere tilstedeværelsen af calcium frigivet fra knogler og bestemme afslutningspunktet for knogleafkalkningsprocessen.

Hvorfor er det vigtigt at bestemme slutpunktet for afkalkning?

Bestemmelse af slutpunktet for afkalkning. Hvis resultater af høj kvalitet skal opnås, er det vigtigt at bestemme det punkt, hvor al calcium er blevet fjernet, fordi fra dette tidspunkt ser det ud til at vævsskader forekommer i stigende hastighed.

Hvilke trin udføres efter vævsafkalkning?

Når slutpunktet er blevet bestemt, og afkalkningen er fuldført, skal vævet skylles i koldt postevand for at fjerne overskydende afkalkningsopløsning. Nogle laboratorier bruger også lithiumcarbonat til at neutralisere den resterende syre i vævet før behandling.

Anbefalede: