Logo da.boatexistence.com

Er medforfatterskab et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er medforfatterskab et ord?
Er medforfatterskab et ord?

Video: Er medforfatterskab et ord?

Video: Er medforfatterskab et ord?
Video: Luderliv Erik Hauervig Panseren På Gulvet 2024, Juli
Anonim

Du kan stave substantivet medforfatter med eller uden bindestreg - medforfatter er også korrekt. Når det kræver mere end én person at skrive en bog, kan bogen siges at have medforfattere. … Ordet kommer fra forfatter eller forfatter og præfikset co, som betyder "sammen" eller "gensidigt. "

Hvad er meningen med medforfatterskab?

Medforfattere, tilsvarende forfattere og tilknytninger

En medforfatter er enhver person, der har ydet et væsentligt bidrag til en tidsskriftsartikel De deler også ansvaret og ansvarlighed for resultaterne. Hvis mere end én forfatter skriver en artikel, skal du vælge én person til at være den tilsvarende forfatter.

Hvad er forskellen mellem forfatter og medforfatter?

Begge er forfattere uden tvivl, men forskellen er, at forfatteren er den, der har udviklet ideen eller konceptet til et værk, mens medforfatteren er en person der hjælper forfatteren med at skrive værket med et eller andet bidrag. … En medforfatter er også kendt som en tilsvarende forfatter.

Hvordan bruger du medforfatter i en sætning?

eksempel på medforfattersætning

  1. Dan er medforfatter til bogen Age of Autism: Mercury, Medicine and a Man-made Epidemic. …
  2. Ifølge Cynthia Sass, R. D., medforfatter af Your Diet Is Driving Me Crazy, kan det sænke dit stofskifte at skære mere end 500 kalorier om dagen fra din kost på én gang.

Kan medforfatter bruges som et verbum?

New York Times Manual of Style and Usage er stejlt og siger, at "forfatter" og "medforfatter" skal bruges som "kun substantiver, ikke som verber." Associated Press er lige så stejlt i sit "forfatter"-indlæg: "Et substantiv. Brug det ikke som et verbum. "

Anbefalede: