Logo da.boatexistence.com

Hvad er puna-kokosnød?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er puna-kokosnød?
Hvad er puna-kokosnød?

Video: Hvad er puna-kokosnød?

Video: Hvad er puna-kokosnød?
Video: Lille Bo Familien Andersen Jeg Har Set En Rigtig Negermand 1970 2024, Kan
Anonim

Uden kunstige smagsstoffer eller sødestoffer er Puna Coconut Pineapple Bai eksotisk smag, infunderet med teekstrakt til plantebaseret koffein, glutenfri og lav glykæmisk effekt.

Er Bai-drikke sunde?

Med næsten lige så mange milligram koffein pr. beholder som en Red Bull er Bai en fænomenal sund mulighed, der er acceptabel for dem, der bekymrer sig om sukkerindhold og kunstige ingredienser.

Er Bai Puna kokosananas?

Bai Cocofusions Puna Coconut Ananas Antioxidant Infused Beverages tilbyder et fuldt kick af smag og hydrering uden overskydende sukker og kalorier. Lækkert vand med ananas- og kokossmag giver en smag af solskin i hver tår med kun 5 kalorier og 1 gram sukker pr. portion.

Er Bai kokosvand godt?

På grund af dets minimale proteinindhold hjælper kokosvand ikke med at genoprette musklerne. Det er dog en drik med lavt kalorieindhold, der indeholder essentielle elektrolytter, som kroppen har brug for for at rehydrere efter en intens træning. For mindre end 50 kalorier kan et 8-oz glas kokosvand forarbejdes til en sund kost

Har Bai kokosnøddedrikke koffein?

Bai indeholder 70mg koffein pr. flaske fra hvid teekstrakt. Dette er "som en kop grøn te", og mindre end hvad du ville finde i en typisk kop kaffe eller energidrik.

Anbefalede: