Logo da.boatexistence.com

Kan januar jones skate?

Indholdsfortegnelse:

Kan januar jones skate?
Kan januar jones skate?

Video: Kan januar jones skate?

Video: Kan januar jones skate?
Video: Tyshawn Jones "The General" HARDIES Part 2024, Juli
Anonim

Bruce tog ikke nogen bevægelser på isen, som JVN ikke selv kunne. Som for alle andre blev de hårde træk udført af trænede skøjtedoubler. January Jones' skatedouble var Emma Cullen, en ung canadisk skater. I mellemtiden havde Scodelarios karakter Kat fire skøjtedoubler gennem de 10 afsnit.

Hvorfor erstattes Emma Roberts i Spinning Out?

Den 31. oktober 2018 blev det rapporteret, at Roberts var droppet ud af serien, med henvisning til en planlægningskonflikt. I december 2018 blev det annonceret, at Kaya Scodelario var blevet castet til at erstatte Roberts i rollen som Kat Baker.

Er Spinning Out baseret på en sand historie?

Netflix' nye serie Spinning Out centrerer sig om elite-skøjteløberen Kat Baker (Kaya Scodelario), der kæmper for at komme tilbage på isen efter at have lidt af et frygteligt fald. Men selvom historien måske føles bekendt, er Spinning Out ikke baseret på en sand historie.

Hvem spiller Justin stedmor i spinning?

Justins stedmor Mandy Davis (spillet af Sarah Wright )Foto: Med tilladelse fra Netflix.

Kan Kaya Scodelario virkelig skøjte?

Kaya Scodelario kørte lidt på skøjter i Spinning Out, men Det er bestemt ikke det hele. Det ville ikke være første gang, at skuespillere gennemgik en seriøs træning til en rolle, men som man kunne forvente, er det ikke altid Scodelario, der udfører Kats imponerende træk på isen.

Anbefalede: