Logo da.boatexistence.com

Var unalaq en avatar?

Indholdsfortegnelse:

Var unalaq en avatar?
Var unalaq en avatar?

Video: Var unalaq en avatar?

Video: Var unalaq en avatar?
Video: Aang Restores Korra's Bending | Full Scene | The Legend of Korra 2024, Kan
Anonim

Unalaq var en vandbøjningsmester, høvdingen for de nordlige og sydlige vandstammer, et tidligere medlem af den røde lotus og første og eneste mørke avatar.

Afsluttede Unalaq Avatar-cyklussen?

Korra og Unalaq tog sig vej ud af åndeverdenen og fortsatte deres kamp omkring den sydlige portal. … Unalaq fangede hurtigt Raava i en vandkugle, da han blev tilbagetaget af Vaatu. Raava blev ødelagt af Unalaq, hvilket afsluttede Avatar-cyklussen og afbrød Korras forbindelse til hendes tidligere liv.

Vil den mørke avatar reinkarnation?

Den mørke avatar, eller UnaVaatu i sin forstørrede form, var antitesen til avataren og blev skabt ud fra fusionen af Vaatu og Unalaq, der dannede en legemliggørelse af mørke og kaos.… Med sin ånd renset blev den mørke avatar-cyklus afsluttet, før den begyndte, selvom Vaatu til sidst vil regenerere i Raava

Hvem var de originale avatarer?

Wan var den første Avatar, efter at have levet ti tusinde år før Avatar Korras tid. Efter at være blevet forvist fra sit hjem, lærte han at sameksistere med ånderne og besluttede at hjælpe med at skabe balance mellem dem og resten af menneskeheden, en søgen, der til sidst førte til, at han blev den første Avatar.

Hvem var den mørke avatar?

Den mørke avatar, eller UnaVaatu i sin forstørrede form, var modsætningen til avataren og blev skabt ud fra fusionen af Vaatu og Unalaq, der dannede en legemliggørelse af mørke og kaos.

Anbefalede: