Logo da.boatexistence.com

Hvorfor groovy for jenkins?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor groovy for jenkins?
Hvorfor groovy for jenkins?

Video: Hvorfor groovy for jenkins?

Video: Hvorfor groovy for jenkins?
Video: Jenkins Groovy Tutorial For Beginners | Jenkins Pipeline Tutorial | DevOps Training | Edureka 2024, Kan
Anonim

Groovy er egnet til begyndere og er et godt valg til at forene teams scripts. … Det kan bruges til at orkestrere din pipeline i Jenkins, og det kan lime forskellige sprog sammen, hvilket betyder, at teams i dit projekt kan bidrage på forskellige sprog.

Hvad er Groovy for Jenkins?

Groovy er standard scriptsprog, der bliver brugt under udvikling fra JMeter version 3.1. I øjeblikket er Apache Groovy det dynamiske objektorienterede programmeringssprog, der bruges som et scriptsprog til Java-stadiet.

Hvad bruges Groovy-scriptet til?

Groovy er et scriptsprog med Java-lignende syntaks til Java-platformen. Groovy scriptsproget forenkler oprettelsen af kode ved at anvende punktsepareret notation, men stadig understøtter syntaks til at manipulere samlinger, strenge og JavaBeans.

Hvordan bruger jeg Groovy-script i Jenkins?

Brug. For at oprette Groovy-baseret projekt skal du tilføje et nyt fristilsprojekt og vælg "Udfør Groovy-script" i Build-sektionen, vælg tidligere konfigureret Groovy-installation og skriv derefter din kommando, eller angiv dit script filnavn. I det andet tilfælde er stien, der tages, relativt fra projektarbejdsområdets bibliotek.

Hvordan definerer Jenkins Pipeline stadier?

Stage: Denne blok indeholder en række trin i en pipeline. dvs. byg, test og implementer processer samles i et trin. Generelt visualiserer en sceneblok Jenkins pipeline-processen.

Jenkins Pipeline Concepts

  1. pipeline {
  2. agent enhver.
  3. etaper {
  4. stage ('Byg') {
  5. }
  6. fase ('Test') {

Anbefalede: