Logo da.boatexistence.com

Er hun en relativ klausul?

Indholdsfortegnelse:

Er hun en relativ klausul?
Er hun en relativ klausul?

Video: Er hun en relativ klausul?

Video: Er hun en relativ klausul?
Video: A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2 2024, Kan
Anonim

En relativ klausul er en slags afhængig klausul … Det kaldes nogle gange en "adjektivled", fordi det fungerer som et adjektiv - det giver mere information om et substantiv. En relativsætning begynder altid med et "relativt stedord", som erstatter et substantiv, en substantivfrase eller et stedord, når sætninger kombineres.

Hvad er et eksempel på en relativ klausul?

Et relativ pronomen er et ord som "det" eller "hvilken" eller "hvem", så en relativsætning er et led, der begynder med et relativt pronomen. I sætningen " Dragen, der åndede blå ild, er gået på pension", er "hvem åndede blå ild" en relativ klausul.

Hvordan identificerer du en relativ klausul?

Genkend en relativ klausul, når du finder en

  1. For det første vil det indeholde et subjekt og et verbum.
  2. Dernæst vil det begynde med et relativt pronomen (hvem, hvem, hvis, det eller hvilket) eller et relativt adverbium (hvornår, hvor eller hvorfor).
  3. Til sidst vil det fungere som et adjektiv og besvare spørgsmålene. Hvilken slags? Hvor mange? eller hvilken?

Hvad er de 7 relative stedord?

Der er kun nogle få relative stedord i det engelske sprog. De mest almindelige er hvilke, det, hvem, hvem, hvem, hvem, og hvem. I nogle situationer kan ordene hvad, hvornår og hvor også fungere som relative pronominer.

Hvilke ord er relative klausuler?

Relative sætninger er sætninger, der starter med relative stedord who, that, which, whose, where, when. De bruges oftest til at definere eller identificere det navneord, der går forud for dem.

Anbefalede: