Logo da.boatexistence.com

Hvilken nationalitet er Bruno Mars?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken nationalitet er Bruno Mars?
Hvilken nationalitet er Bruno Mars?

Video: Hvilken nationalitet er Bruno Mars?

Video: Hvilken nationalitet er Bruno Mars?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Peter Gene Hernandez, professionelt kendt som Bruno Mars, er en amerikansk sanger, sangskriver, pladeproducer, musiker og danser. Han er kendt for sine sceneoptrædener, retroshowmanship og for at optræde i en bred vifte af musikalske stilarter, herunder pop, R&B, funk, soul, reggae, hiphop, disco og rock.

Er Bruno Mars hawaiiansk?

Født Peter Gene Hernandez den 8. oktober 1985 i Honolulu, Hawaii, singer-songwriter Bruno Mars voksede op i en meget musikalsk familie. Hans far, Pete, var en latinsk percussionist fra Brooklyn, og hans mor, Bernadette ("Bernie"), var sanger.

Taler Bruno Mars spansk?

Bruno Mars blev født Peter Gene Hernandez blev født på Hawaii og har en ganske blanding af DNA. Hans far er Puerto Rico og Ashkenazi jøde, og hans mor er filippinsk og spansk. Taler Bruno Mars spansk? Bruno Mars er tosproget, og de to sprog, han taler flydende, er spansk og engelsk

Er Bruno Mars mor fra Filippinerne?

Bruno Mars' familiehistorie

Sangerens far Peter Hernandez er halvt puertoricansk og halvt askenazi-jøde, med forfædre fra Ukraine og Ungarn. Hans mor Bernadette San Pedro Bayot blev født i Filippinerne, men flyttede til Hawaii som barn. Hun havde også nogle spanske aner.

Er Bruno Mars ren filippinsk?

Mars tjente som både vært og musikalsk gæst i ét nummer på SNL og erklærede stolt, at han er en filippinsk, mens han fremviste sine sang- og skuespiltalenter. Mars, som er Peter Gene Hernandez i det virkelige liv, blev født på Hawaii af en filippinsk mor og Puerto Ricansk far.

Anbefalede: