Logo da.boatexistence.com

For ketu hvilken sten?

Indholdsfortegnelse:

For ketu hvilken sten?
For ketu hvilken sten?

Video: For ketu hvilken sten?

Video: For ketu hvilken sten?
Video: В детстве парень подобрал на пляже камень. Через 35 лет его ждал неожиданный сюрприз! 2024, Kan
Anonim

Ifølge vedisk astrologi er katteøje chrysoberyl også kendt som lehsunia eller vaidurya ædelstenen på planeten ketu eller månens sydknude. Det er en ædelsten med intense planetariske energier og viser effekter ret hurtigt. At bære en ædelsten med katteøje kan hjælpe på tabt rigdom.

Hvilken sten er god til Rahu Ketu?

Det er tilrådeligt at bære Neelam Stone til Shani, Gomed Stone til Rahu og hvidløgjuvel til Ketu. Men ved du, at du kun kan få lovende resultater fra disse tre planeter ved at bære en ædelsten. Denne perle er Lajvart.

Hvilken sten er til Rahu?

Gomed er ædelstenen i Rahu. Det er fundet en lys til dyb brunlig gul til rødbrun-agtige nuancer. Generelt siges at ligne farven på koens urin eller endda honning, stenen er faktisk en variant af granatet.

Hvem skal bære ædelsten til katteøjne?

Enkeltpersoner bør kun bære Cat's Eye ædelsten hvis Ketu er placeret i 5., 6., 9. eller 12. hus, når Ketu-perioder er i drift. En tre-dages prøveperiode er vigtig for at fastslå ædelstenens egnethed.

Hvilken sten er til hvilken planet?

PERLLER OG PLANETTER:-

“Top kvalitet og fejlfri ruby er solens perle, naturlig perle til Månen, rød koral til Mars, smaragd for Merkur gul safir for Jupiter, diamant for Venus, blå safir for Saturn, hessonit for Rahu (stigende måneknude) og katteøje for Ketu (faldende måneknude). "

Anbefalede: