Logo da.boatexistence.com

Er rahu og ketu planeter?

Indholdsfortegnelse:

Er rahu og ketu planeter?
Er rahu og ketu planeter?

Video: Er rahu og ketu planeter?

Video: Er rahu og ketu planeter?
Video: Rahu in 1st House (Rahu ketu Axis in your life) 2024, Juli
Anonim

Rahu og Ketu er ikke faktisk planeter af fysisk substans som de andre syv planeter, snarere er de områder med opblandet energi, præget af mystik og betydning. De er de punkter, hvor Månen og Jordens baner skærer hinanden.

Hvilke planeter kaldes Rahu og Ketu?

Astronomisk betegner Rahu og Ketu skæringspunkterne mellem Solens og Månens stier, når de bevæger sig på himmelsfæren, og svarer ikke til en fysisk planet. Derfor kaldes Rahu og Ketu henholdsvis den nordlige og den sydlige måneknude.

Er Rahu en planet?

Rahu er den nordlige måneknude (stigende), og den er sammen med Ketu en "skyggeplanet", der forårsager formørkelser. Rahu har ingen fysisk form. Det er en imaginær planet, men i betragtning af Rahu's betydning i astrologien er den blevet tildelt planetens status af Rishis.

Hvilken planet er Rahu i astrologi?

Månens nordknude kaldes RAHU i vedisk astrologi, og sydknuden kaldes KETU. De kaldes mørke- eller skyggeplaneter på grund af knudernes tilknytning til fænomenerne formørkelser.

Hvad sker der, hvis Rahu er stærk?

Rahu bliver stærkere under sin positionering i 6., 3. og 11. hus I tilfælde af at være på linje med den lovende Lord, giver Rahu fantastiske resultater. Det resulterer i, at enhver planet forringes. Med en høj effekt af Rahu i en persons horoskop kan livet virkelig blive forfærdeligt.

Anbefalede: