Logo da.boatexistence.com

Hvor er shawshank fængsel?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er shawshank fængsel?
Hvor er shawshank fængsel?

Video: Hvor er shawshank fængsel?

Video: Hvor er shawshank fængsel?
Video: Man Escapes From Prison After 20 Years Of Digging Tunnels short6/6 2024, Kan
Anonim

Shawshank-fængslet er måske ikke ægte, men dets vægge er det. De tilhører Ohio State Reformatory (OSR), der ligger i Mansfield, Ohio. OSR åbnede i 1896 og husede mere end 155.000 indsatte i løbet af dets næsten hundrede år i drift.

Er der et rigtigt Shawshank-fængsel i Maine?

Shawshank State Prison er et fiktivt New England State-fængsel, som påstås at være i staten Maine. Den fungerer som det primære sted i novellen Rita Hayworth og Shawshank Redemption af Stephen King, såvel som dens efterfølgende filmatisering.

Er The Shawshank Redemption baseret på en sand historie?

The Shawshank Redemption er baseret på en Stephen King-novelle

The Shawshank Redemption er ikke baseret på en sand historie, og Frank Darabont kom ikke på tale med det selv også. Filmen er baseret på Rita Hayworth and the Shawshank Redemption, en novelle, der først blev udgivet i Stephen Kings Different Seasons.

Kan du besøge Shawshank-fængslet?

Åbningstider: Med undtagelse af helligdage, er OSR åben fra 11.00 til 16.00, søndag til lørdag. En række guidede ture er tilgængelige fra 11.00 til 16.00. Selvguidede ture er også tilgængelige.

Hvilket fængsel blev brugt i filmen Shawshank Redemption?

På vores første dag startede vi på det første sted, the Ohio State Reformatory, hvor scenerne i Shawshank State Prison blev filmet.

Anbefalede: