Hvor stort er bernalillo amt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stort er bernalillo amt?
Hvor stort er bernalillo amt?

Video: Hvor stort er bernalillo amt?

Video: Hvor stort er bernalillo amt?
Video: Насколько малы атомы? 2024, Oktober
Anonim

Bernalillo County er det mest folkerige amt i den amerikanske delstat New Mexico. Fra 2010-folketællingen var befolkningen 662.564. Amtssædet, Albuquerque, er den mest folkerige by i New Mexico. Bernalillo County er det centrale amt i Albuquerque, NM Metropolitan Statistical Area.

Hvilke byer er inkluderet i Bernalillo County?

Inkluderet er grænserne for City of Albuquerque, Town of Edgewood, Village of Los Ranchos de Albuquerque, City of Rio Rancho og Village of Tijeras i Bernalillo County, NM.

Hvad er befolkningen i Bernalillo County 2021?

Bernalillo County, New Mexicos anslåede befolkning er 681, 295 med en vækstrate på 0,16 % i det seneste år ifølge de seneste amerikanske folketællingsdata. Bernalillo County, New Mexico er det næststørste amt i New Mexico.

Hvor starter og slutter Bernalillo County?

Bernalillo County ligger i central New Mexico og "strækker sig fra East Mountain-området (lige øst for Sandia-bjergene) til vulkanklipperne på den vestlige mesa. "

Hvem er Bernalillo opkaldt efter?

Bernalillo County blev etableret 8. januar 1852. Det var en af de syv partidoer, der blev etableret under mexicansk styre. Den er muligvis opkaldt efter familien Gonzales-Bernal, der boede i området før 1692.

Anbefalede: