Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster en levi strauss?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster en levi strauss?
Hvor meget koster en levi strauss?

Video: Hvor meget koster en levi strauss?

Video: Hvor meget koster en levi strauss?
Video: Верка_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Levi Strauss & Co. er et amerikansk tøjfirma, der er kendt over hele verden for sit Levi's-mærke af denimjeans. Det blev grundlagt i maj 1853, da den tyske immigrant Levi Strauss flyttede fra Buttenheim, Bayern, til San Francisco, Californien, for at åbne en vestkystfilial af sine brødres tørvareforretning i New York.

Hvor meget er et par originale Levi-jeans værd?

Sjældne denimjeans fra halvtredserne sælges for op til $8.000 på eBay. Et andet par Levi's 501 jeans fra 1947 er opført til $5.750, og et par farvede 'sjældne vintage Levi's' er også opført for $899.

Hvor meget kostede Levi Strauss-jeans?

De blev tildelt patentet i 1873, og blå jeans blev født. Oprindeligt kaldt "waist overalls", de solgte for $3 et par i 1873 ($58 i dag).

Hvor meget sælger gamle Levis for?

Kunder kan forvente at modtage mellem $15 og $35 for deres brugte denim. Selvom din denim er for slidt til at blive videresolgt, vil Levi's stadig købe den for $5.

Er Levi dyrt?

Levi's er kun ét mærke jeans i den moderate prisklasse. … Der er ikke så stor forskel i kvalitet for denim, lynlåse og anden hardware såsom nitter, der kan bruges på jeans til en lignende prisklasse.

Anbefalede: