Logo da.boatexistence.com

Hvorfor returnere const reference c++?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor returnere const reference c++?
Hvorfor returnere const reference c++?

Video: Hvorfor returnere const reference c++?

Video: Hvorfor returnere const reference c++?
Video: Complete React Query course in an hour | TanStack Query v4 for beginners 2024, Kan
Anonim

Du ønsker at returnere en konst-reference når du returnerer en egenskab for et objekt, at du ikke ønsker at blive ændret uden for det. For eksempel: når dit objekt har et navn, kan du lave følgende metode const std::string& get_name{ return name; };.

Hvornår skal du bruge en const-referenceparameter?

Når du sender et argument med reference, skal du altid bruge en const-reference, medmindre du skal ændre værdien af argumentet. Ikke-konst-referencer kan ikke binde til r-værdier. En funktion med en ikke-konst referenceparameter kan ikke kaldes med bogstaver eller midlertidige.

Hvornår skal du returnere som reference?

Bestå ved reference betyder at sende en reference til et objekt, der allerede eksisterer. Hvis du vil returnere en reference i en funktion, betyder det, at du skal oprette det objekt i funktionen Du ved, at en funktion kan oprette et nyt objekt på to måder: På stakken eller dyngen.

Hvad gør const reference?

hvis du bruger const reference, du videregiver det ved reference, og de originale data kopieres ikke. i begge tilfælde kan de originale data ikke ændres inde fra funktionen.

Hvad betyder det, hvis en reference returneres?

Det betyder du vender tilbage med reference, hvilket i det mindste i dette tilfælde sandsynligvis ikke er ønsket. Det betyder grundlæggende, at den returnerede værdi er et alias til det, du returnerede fra funktionen. Medmindre det er et vedvarende objekt, er det ulovligt.