Logo da.boatexistence.com

Kan Stephen Fry spille klaver?

Indholdsfortegnelse:

Kan Stephen Fry spille klaver?
Kan Stephen Fry spille klaver?

Video: Kan Stephen Fry spille klaver?

Video: Kan Stephen Fry spille klaver?
Video: Friday Live Chat Crochet Community Podcast 2024, Kan
Anonim

Han synger, spiller klaver, guitar, trommer, mundharmonika og saxofon. Fry har skrevet fire romaner, instrueret en film, er ustandseligt fantastisk på radio og tv, plejet at skrive en Guardian-klumme og laver en utrolig populær podcast og mere. For at få os andre til at føle os utilstrækkelige, lad os forankre begge to punkter.

Hvad skete der med Stephen Frys næse?

Stephen Fry er blevet efterladt med skader på sin næse og pande efter at være faldet ud af sengen, mens han var "svagt beruset." QI-værten postede nyheder om sit uheld på Twitter, hvor han sagde, at han faldt ud af sengen i aftes og efterlod sig selv med "ædle ar på panden og næseryggen. "

Hvorfor blev Stephen Fry bortvist fra skolen?

Enhver, der har læst Stephen Frys bekendelsesskrift Moab is My Washpot, vil vide, at han var alt andet end modeleleven. Han var en smart røv og blev bortvist fra Uppingham kostskole efter at have været fraværende uden orlov En efterfølgende omgang med kreditkortsvindel resulterede i, at han blev tilbageholdt i et ungdomsfængsel.

Er Stephen Fry rig?

Stephen Fry Net Worth: Stephen Fry er en engelsk komiker, skuespiller, forfatter, instruktør, producer og programvært, der har en nettoværdi på $40 millioner.

Hvem er Stephen Frys partner?

Stephen Fry, 61, og hans mand Elliott Spencer, 32, deltager i Rocketman-premieren i London.

Anbefalede: