Logo da.boatexistence.com

Skrev bernie taupin for andre kunstnere?

Indholdsfortegnelse:

Skrev bernie taupin for andre kunstnere?
Skrev bernie taupin for andre kunstnere?

Video: Skrev bernie taupin for andre kunstnere?

Video: Skrev bernie taupin for andre kunstnere?
Video: A Incrível História Das Irmãs Que Marcaram a Música Dos Anos 70 e 80! 2024, Kan
Anonim

Bernie Taupin er en engelsk tekstforfatter, digter og sanger. I sit langvarige samarbejde med Elton John har han skrevet teksterne til de fleste af Johns sange. Gennem årene har han skrevet sange til en række andre kunstnere, herunder Alice Cooper, Heart, Melissa Manchester, Starship, Rod Stewart og Richie Sambora

Hvilken procentdel får Bernie Taupin?

En praksis i branchen siger, at musikken er 50% værd (akkorder, melodi, arrangement osv.), og teksterne er 50 % værd. Elton John og Bernie Taupin er gode eksempler: Elton skriver musikken (50%) og Bernie skriver teksten (50%).

Er Bernie Taupin og Elton John stadig venner?

John og Taupin har stadig gode forhold i dag. Mens John er producer på Rocketman og Taupin ikke er, deltog de begge i premieren i Cannes og lavede et interview sammen om, hvor følelsesladet det gjorde dem at se filmen.

Hvem skrev til Elton John?

Som tekstforfatter til Elton John i mere end 50 år har Bernie Taupin skrevet sange som "Your Song", "Bennie and the Jets" og "Crocodile Rock. "

Fik Elton John kontrakt med John Reid?

Deres personlige forhold stoppede efter fem år, men han forblev Johns manager indtil 1998. Deres professionelle forhold sluttede med et lækket brev med detaljerede oplysninger om Johns udgifter, som blev fundet af Benjamin Pell og offentliggjort i Daily Mirror. … Reid forligs uden for retten ved at betale John £3,4 millioner.

Anbefalede: