Logo da.boatexistence.com

Hvor kom navnet pantechnicon fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom navnet pantechnicon fra?
Hvor kom navnet pantechnicon fra?

Video: Hvor kom navnet pantechnicon fra?

Video: Hvor kom navnet pantechnicon fra?
Video: Basic+Ally | Hvor Kom Navnet Fra? 2024, Kan
Anonim

Pantechnicon er et gammelt britisk ord for en møbelflytningsvogn. Det blev oprindeligt opfundet i 1830 som navnet på en håndværksbutik eller basar i Motcomb Street i Belgravia, London; navnet er græsk for "vedrørende al kunst eller håndværk ".

Hvad er oprindelsen af ordet Pantechnicon?

Ordet "Pantechnicon" er et opfundet ord, dannet fra det græske pan ("alle") og techne ("kunst"). Det var oprindeligt navnet på en stor virksomhed i Motcomb Street, Belgravia, London, åbnet omkring 1830.

Hvad betyder Pantechnicon på engelsk?

Definition af 'pantechnicon'

1. en stor varevogn, især en der bruges til at flytte møbler. 2. et lager, hvor møbler opbevares. Collins English Dictionary.

Hvad betyder Pantech-lastbil?

Pantech, Pan eller Pantechnicon. Dette er en meget almindelig karrosseritype, der bruges i den australske lastbilindustri, PANTECH karrosseriet kan bedst beskrives som et varebilskarosseri med solide sider, der ikke kan åbnes, norm alt udstyret med bagdøre af ladetypen eller nogle gange en bagerste rulledør.

Hvad er en bogie i lastbilkørsel?

En bogie (/ˈboʊɡi/ BOH-ghee) (i nogle betydninger kaldet en lastbil på nordamerikansk engelsk) er et chassis eller et stel, der bærer et hjulsæt, fastgjort til et køretøj -en modulær underenhed af hjul og aksler. … Mens bogie er den foretrukne stavemåde og den første listede variant i forskellige ordbøger, bruges bogey og bogy også.

Anbefalede: