Logo da.boatexistence.com

Hvor laves trenary toast?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves trenary toast?
Hvor laves trenary toast?

Video: Hvor laves trenary toast?

Video: Hvor laves trenary toast?
Video: Iceland Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Juli
Anonim

90 års tradition Trenary Home Bakery fanger ånden og den unikke kultur på Michigans Upper Peninsula i alt, hvad vi gør. Alle vores produkter er produceret og pakket i hånden i Trenary, Michigan.

Hvem ejer Trenary toast?

De har bogstaveligt t alt tænder på det,” sagde Andy Reichert, den 50-årige ejer af Trenary Home Bakery, som har fremstillet den berømte toast. Det kan virke forvirrende, hvorfor tør sukkertoast er så populær, men nøglen er at dyppe den i kaffe, som åbner op for en helt anden verden af smag.

Hvor stammer kaneltoast fra?

Cinnamon blev introduceret til Europe af tilbagevendende korsfarere i det 15. århundrede. Mange europæere begyndte at bruge kanel i tærter, kager, brød, buddinger og andre retter. 1685-1800'er toast med kanel og sukker og varm over bål.

Hvad er Trenary kaneltoast?

Denne sprøde snack er belagt med vores signaturblanding af kanel og sukker og er klar til at blive dyppet i din morgenkaffe, eftermiddagste eller varm kakao sent om aftenen. …

Kan du fryse Trenary-toast?

Hver taske er dateret med en "Bedst-if-Used-By"-kodedato på 365 dage fra fremstillingsdatoen. Selvom mange kunder fortæller os, at de opbevarer det i Tupperware eller i deres køleskab eller endda i deres fryser, finder vi et køligt, tørt køkkenmiljø helt fint.

Anbefalede: