Logo da.boatexistence.com

Hvor er pinpoint georgia?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er pinpoint georgia?
Hvor er pinpoint georgia?

Video: Hvor er pinpoint georgia?

Video: Hvor er pinpoint georgia?
Video: “How Could You Pinpoint What’s on My Mind?” [Emptying your heart...] 2024, Kan
Anonim

Pin Point er et ikke-inkorporeret samfund i Chatham County, Georgia, USA; det er placeret 11 miles (18 km) sydøst for Savannah. Pin Point er en del af Savannah Metropolitan Statistical Area. Byen er bedst kendt som fødestedet for højesteretsdommer Clarence Thomas den 23. juni 1948.

Er der en Moon River i Georgia?

Moon River District Savannahs lavlandsoplevelse. Seks besøgssteder og en historisk landsby ved vandet, kun 20 minutter syd for centrum af Savannah, Georgia, og forbundet af den fortryllende Moon River. … Et landskab gennemsyret af historie, en kultur sammenflettet med naturen.

Hvilken kanal er ABC i Savannah Ga?

WJCL, virtuel og UHF digital kanal 22, er en ABC-tilknyttet tv-station med licens til Savannah, Georgia, USA, der betjener det sydøstlige Georgias kystimperium og det sydlige South Carolinas Lowcountry.

Hvor er Moon River placeret?

Moon River er en rigtig flod i Savannah, Georgia, hvor Mercer voksede op. Hans hjem havde udsigt over floden, og han havde gode minder fra stedet.

Hvor er Starland District?

Starland District er en model for revitalisering, beliggende i Savannah, Georgia. Besøg venligst distriktet og vær formynder for de unikke virksomheder, der har valgt at åbne i dette område.

Anbefalede: