Hvornår blev reuters grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev reuters grundlagt?
Hvornår blev reuters grundlagt?

Video: Hvornår blev reuters grundlagt?

Video: Hvornår blev reuters grundlagt?
Video: Det delte land, kapitel 1 2024, September
Anonim

Reuters er en international nyhedsorganisation ejet af Thomson Reuters. Den beskæftiger omkring 2.500 journalister og 600 fotojournalister på omkring 200 lokationer verden over. Reuters er et af de største nyhedsbureauer i verden. Agenturet blev etableret i London i 1851 af den tyskfødte Paul Reuter.

Hvad er Reuters com bedst kendt for?

Reuters Group var bedst kendt for nyhedsbureauet Reuters, som var virksomhedens oprindelige forretning. … På tidspunktet for Thomsons overtagelse af virksomheden kom hovedparten af Reuters Groups indtægter fra levering af data om det finansielle marked, hvor nyhedsrapportering udgjorde mindre end 10 % af dens omsætning.

Hvornår blev Reuters til Thomson Reuters?

I 1984 blev Reuters et børsnoteret selskab på London Stock Exchange (LSE) og også på NASDAQ. I 2008 fusionerede det med det canadiske elektroniske udgiver Thomson Corporation for at danne Thomson Reuters, selvom virksomheden i sin rapporteringskapacitet stadig blev omt alt som Reuters.

Hvornår blev Thomson West til Thomson Reuters?

Thomson Corporation købte Reuters Group PLC for at danne Thomson Reuters den 17. april 2008 Thomson Reuters opererede under en dobbeltbørsnoteret virksomhed ("DLC")-struktur og havde to moderselskaber virksomheder, som begge var børsnoterede - Thomson Reuters Corporation og Thomson Reuters PLC.

Hvem er administrerende direktør for Reuters?

Steve Hasker, der blev administrerende direktør for Thomson Reuters i marts 2020, har sagt, at han ønsker at positionere det som en indholdsdrevet teknologigruppe. Virksomheden sagde ikke, hvorfor Friedenberg forlod, men sagde, at nyhedsafdelingen var en kernedel af Thomson Reuters.

Anbefalede: