Logo da.boatexistence.com

Smager vinduesviskere godt?

Indholdsfortegnelse:

Smager vinduesviskere godt?
Smager vinduesviskere godt?

Video: Smager vinduesviskere godt?

Video: Smager vinduesviskere godt?
Video: ОБЗОР крупных НАСАДОК! УСТОЙЧИВЫЙ КРЕМ ИЗ 2хИНГРЕДИЕНТОВ для ЦВЕТОВ!МАСЛЯНЫЙ КРЕМ на САХАРНОЙ ПУДРЕ 2024, Kan
Anonim

Anstændig smag i kødet, lidt som crappie og hvid bas, hvis du spørger mig. Du kan grille den med hvilke krydderier du kan lide eller filetere dem og lave en dej. Det er dit valg. Min personlige favorit på visker er dampet med mange urter og krydderier og tomater og spis derefter med ris.

Er viskerbas god at spise?

Kort sagt, ja, White Bass er gode at spise. Men nogle mennesker kan ikke lide smagen, medmindre den er tilberedt på den rigtige måde. White Bass kan have dele, som du bør fjerne, hvis du ønsker en mildere smag. Men alt i alt er det en fantastisk madfisk og fremragende til en fiskeyngel.

Spiser folk vinduesviskere?

Visker er bare OK at spise. De er meget sjovere at fange. Hvis du prøver at tilberede en, skal du sørge for at skære den blodåre ud, der løber langs siden af fileten.

Er gul bas god at spise?

En gul over 12 tommer lang er i samme kategori som en hvid bas på over 2 pund. Men når de fiskes med let grej, er disse små fisk meget skrabet, og når de fileteres og steges til en gylden sprød lækkerhed, er de så gode at spise som enhver fisk i ferskvand

Hvilke lokker kan viskere godt lide?

De bedste lokker er 3/4 eller 1 oz. Lytle's Secret Tail Spinners, 1/4, 3/8 eller 1/2 oz. ReelBait Flasher Jigs med 3,5 tommer swimbaits, 3,5 eller 5 tommer ProMinnow Swimbaits på en 1/4 til 1/2 oz. Fiskehovedkroge, dropshot-rigge, jerkbaits, crankbaits, 1/2 oz. til 1 oz.

Anbefalede: