Logo da.boatexistence.com

Hvad er tempoet i Bahay Kubo?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er tempoet i Bahay Kubo?
Hvad er tempoet i Bahay Kubo?

Video: Hvad er tempoet i Bahay Kubo?

Video: Hvad er tempoet i Bahay Kubo?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Kan
Anonim

Bahay Kubo er sanger af The Grail Singers med et tempo på 157 BPMDet kan også bruges i halvleg med 79 BPM eller dobbelttid ved 314 BPM. Banen kører 1 minut og 4 sekunder med aFkey og amajormode. Den har lav energi og er noget dansbar med en taktart på 3 slag pr. takt.

Hvad er tempoet i Sitsiritsit?

Sitsiritsit Alibangbang er sang af Ryan Cayabyab med et tempo på 139 BPMDet kan også bruges i halvleg ved 70 BPM eller dobbelttid ved 278 BPM. Sporet løber 4 minutter og 37 sekunder. med akey og aminormode. Den har gennemsnitlig energi og er noget dansbar med en taktart af Sitsiritsit Alibangbang beats pr. takt.

Hvad er tempoet for Magtanim Ay Di Biro?

Magtanim Ay Di Biro er en filippinsk folkesang, og det er en risplantningssang. Men da sangteksten er meget positiv, og selvom jobbet er hårdt, nyder landmændene stadig det, de laver. Så tempoet i denne sang, som er en glad sang, er allegro, med 110 slag i minuttet (BPM).

Hvilket tempo er Leron Leron Sinta?

Leron Leron Sinta er sang af Lea Salonga med et tempo på 100 BPM. Den kan også bruges dobbelt ved 200 BPM. Banen løber 2 minutter og 1 sekund med aAkey og amajormode. Den har en gennemsnitlig energi og er meget dansbar med en taktart på 4 slag pr. takt.

Hvad er det passende tempo for vuggevise?

Tempoet på ca. 60 til 80 slag i minuttet er en normal menneskelig puls i hvile, så at sigte efter dette område svarer til en baby, der lytter til sin mors hjerteslag og falde i søvn. Du kan finde playlister på streamingtjenester eller YouTube. Hvis du vælger Klassisk, så sørg for, at det ikke er for orkestr alt eller optimistisk.

Anbefalede: